Takaisin juurilleni – Kotiinpaluun lauluja

levynjulkaisukonsertti

Lahdessa pe 30.9. 2022

”Muutama vuosi sitten minulle soitettiin ihmeellistä musiikkia, jossa kaunis naisääni lauloi alkuperäiskansojen kielellä. Ääni kosketti sieluani ja sanoin, että tuolla naisella on suuri ääni, mutta hän ei taida vielä tietää sitä.”
Annika/Studio Rauha

Tämän jälkeen on tapahtunut paljon. Marika löysi äänensä myös meidän omalla äidinkielellämme ja alkoi syntyä kokonainen levy. Ja nyt tämä maaginen musiikki on sinunkin kuultavissasi. Levyllä ja keikalla taituroi myös muusikko, perkussionisti ja rumpali Simo Laihonen.

”Nämä laulut ovat oodi aitoudelle, kehollisuudelle ja ytimeen, omaan kotiin palaamiselle. Ne ovat tehty Sinulle rakkaudella, jotta voit laulaa mukana ja vahvistaa oman sydämesi polkua.
Anna näiden kappaleiden palauttaa sinut luonnolliseen, iättömään olotilaasi. Juurruttaa tähän hetkeen ja avata Sydämesi täyteen loistoon. Olet aina ollut toivottu ja tervetullut!

Kesäkuussa julkaistu levy ”Takaisin juurilleni – Kotiinpaluun lauluja” on Sinulle tehty työkalu. Avaa sydäntäsi laulun siivittämänä.

Se on levy taivaiden ja maan välistä, se on kutsu ja muistutus meille palata juurille, omaan kehoon, sydämeen, läsnäoloon.”

Olet lämpimästi tervetullut Rauhaan kuuntelemaan, tuntemaan ja laulamaan yhdessä Kotiinpaluun lauluja!

Oviraha: 10e
Kiva jos ilmoitat tulostasi: studiorauha@gmail.com

”Takaisin juurilleni – Kotiinpaluun lauluja” levynjulkaisukonsertti
pe 30.9 2022 Lahti, Studio Rauha , Rauhankatu 8, sisäpiha.
Klo 18-19.30 Lippu 10e
Mielellään ilmoitus tulosta : studiorauha@gmail.com

Sijainti

Mänttä-Vilppula, Pirkanmaa

Yhteys

(+358) 505266563
Jätä soittopyyntö tekstiviestillä.

Seuraa