Matka omaan naiseuteen

NAISTEN KEIDAS

2. – 4.8. 2024

Tämä viikonlopun retriitti on sinulle, joka kaipaat ymmärrystä, tietoa, kannustusta ja rohkeutta löytää oma naiseutesi. Kuka minä olen juuri naisena? Mitä se minulle merkitsee? Mitkä asiat estävät minua kukoistamasta, olemasta syvästi oma itseni? Lämmin, juureva viikonloppu tiipiissä tulen äärellä. Teemme matkaa sisäänpäin löytääksemme avaimia, uusia polkuja ja selkeyttä.
Viikonlopun aikana työstetään uskomuksia itsestä naisena, tutustutaan omaan syklisyyteen ja sen tuomaan viisauteen, löydetään ja kutsutaan esiin itsestä naiseuden eri puolia.
Saat lempeiden harjoitusten kautta vahvistettua yhteyttä takaisin kehoosi, voit tutkia ja muuttaa alitajuisia uskomuksia sekä ruokkia sielusi syvyyttä kauneuden, levon ja nautinnon avulla.
Lauantaina pidämme tiipiissä kaakaoseremonian. Vahva, seremoniallinen kaakao avaa sydäntä ja voimme matkustaa sisäisessä maailmassa hakemaan ohjeita ja suuntaa esiäideiltä.

Viikonlopun aikana lupaan että saat oivalluksia, hyväksyntää ja lämpöä itseesi juuri naisena. Yhdessä muiden naisten kanssa piirissä istuminen tekee jo ihmeitä. Voit laulaa, tanssia ja ilmaista itseäsi luovemmin turvallisessa ilmapiirissä. Tai levätä ja vain opiskella vastaanottamaan.

Viikonloppuun kuuluu täysihoito, peseytyminen puusaunassa. Vietämme paljon aikaa luonnossa ja tiipiissä. Nukkuminen saunatuvassa, aitassa tai omassa teltassa.

Olet odotettu yhteiseen piiriin! Voit tulla juuri sellaisena kuin olet, keskeneräisenä, hapuilevana tai ujostellen. Ei ole oikeaa tapaa olla nainen eikä täällä haeta mitään ”muottia” omalle naiseudelle. Päinvastoin. Etsimme vapautta, josta käsin alat tunnistamaan itseäsi. Yhtä samanlaista naista ei ole kuin sinä. Löydätkö uteliaisuutta heittäytyä mukaan yhteiselle tutkimusmatkalle?

Viikonloppu tarjoaa sinulle

– tutkimusmatkan omaan naiseuteesi
– ymmärrystä ja tietoa omasta naisen kehostasi ja syklisyydestä
– kokemuksellisia, lempeitä harjoituksia sekä keholle että mielelle
– mahdollisuuden nähdä ja muuttaa uskomuksia itsestäsi naisena
– turvallisen ympäristön rentoutua, avautua ja pysähtyä
– naisten yhteisen taian piirissä istumiseen ja jakamiseen
– kaakaoseremonian tiipiissä tulen äärellä
– kauneutta, lauluja, sielun ravintoa
– maaseudun rauhaa ja hiljaisuutta, luonnonläheisyyttä

Tämä viikonloppu on suunnattu naisille (itsensä naiseksi kokeville ja määritteleville) Osallistujia mahtuu max.8 henkilöä.

Viikonlopun hinta täysihoidolla on 385e (sis. alv), josta maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä sitova varausmaksu 100e.
Varausmaksu palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan tai jos kurssi peruuntuu järjestäjän puolesta.
Osamaksumahdollisuus.

Viikonlopun ohjaajana toimii Naisten Keitaan Marika Salo.

 Aloitamme perjantaina yhteisellä ruokailulla klo 18 ( voit saapua Naisten Keitaalle klo 16.30 alkaen) ja viikonloppu päättyy sunnuntaina klo 15.

Voit tulla junalla Vilppulan juna-asemalle (haku onnistuu) ja on mahdollista sopia kimppakyytejä yhdessä muiden osallistujien kanssa ennen viikonloppua.

NAISTEN KEITAALLA

Kurssi aloitetaan perjantaina klo 18 ja päätetään sunnuntaina klo 15.

Max osallistujamäärä 8 naista.

Viikonlopun hinta on 385 e (sis.alv)

Ilmoittautumiset ja varausmaksun maksaminen marika@naistenkeidas.fi

 

 

Sijainti

Mänttä-Vilppula, Pirkanmaa

Yhteys

(+358) 505266563
Jätä soittopyyntö tekstiviestillä.

Seuraa