Syklisyys & kuukautiskiertoterveys
retriitti 18-20.6

Kokoonnumme tiipiin tulen ympärille, metsän rauhaan, yrttisaunaan. Yhdessä luomme rituaalisen tilan jossa mahdottomasta tulee mahdollista.

Naistenpiirissä oli jo esiäitiemme aikaan, ja on edelleen tänä päivänä, elävä, hengittävä viisaus joka on suurempi kuin yksittäinen henkilö. Piiri voi olla opas ja opettaja. Jokainen tuo siihen oman syvimmän kaipuun, omat kysymykset, omat haavat, oman laulun ja lääkkeen.

Paikkoja rajoitetusti, varaa paikkasi ajoissa!

 Viikonlopun teema on kuukautiskierron terveys ja syklisyys. 

Miten syklisyydestä ja kuukautiskierrosta voi tulla voiman lähde? Mikä on lantion maljan tarina?

Elämä naisen kehossa on syklistä. Kuukautiskierto muistuttaa siemenen matkaa kukaksi, ja siihen kuuluu väistämättä kukan lakastuminen syksyllä. Estrogeenin ja progesteronin nousu ja lasku kuukautiskierron aikana ei ole evoluution moka. Kuukautiskierron ei pitäisi tuntua rangaistukselta. Retriitin aikana saat paljon tietoa terveestä kuukautiskierrosta ja siitä miten kierron tasapainoa voi vaalia ja ylläpitää.

Miten huolehdit kehosta (ja mielestä) kuukautiskierron eri vaiheissa? Premenstruaalivaiheen hiilarihimo, itku ja raivo; kuukautisten voimakkaat unet ja intuitio. Saat tietoa joka tulee mullistamaan maailmasi. Ennen kaikkea saat tilaa ja aikaa pysähtyä oman kohtusi äärelle.

Sisäänhengitys, uloshengitys. Syntymä, kuolema. Pyhät siirtymät. Laajentuminen, supistuminen. Valon ja varjon tanssi. Uusi kuu, uusi kierto, uusi päivä, uusi hengitys, uusi hetki… Miten syklisyys näkyy elämässäsi? Miten juhlit tai huomioit siirtymiä?

Viikonlopun aikana laskeudumme lantion maljaan, kuuntelemme sen tarinaa ja sen laulua. Teemme paljon kehollisia läsnäoloharjoituksia. Myytti Gaiasta ja Uranuksesta auttaa meitä suunnistamaan syklisyyden spiraalimaisessa, ei-liniaarisessa ajassa ja tilassa.

Viikonlopun aikana laskeudumme lantion maljaan, kuuntelemme sen tarinaa ja sen laulua. Teemme paljon kehollisia läsnäoloharjoituksia. Myytti Gaiasta ja Uranuksesta auttaa meitä suunnistamaan syklisyyden spiraalimaisessa, ei-liniaarisessa ajassa ja tilassa.

 

Viikonloppuun kuuluu: 

  • Ohjelma 18-20.6 alkaen pe-iltapäivästä sunnuntai iltapäivään;
  • Luento kuukautisterveydestä & paljon itsehoitovinkkejä;
  • Mahdollisuus kokeilla lantion yrttihöyryhoitoa ammattilaisen opastuksella;
  • Kuutee mukaan kotiin (=yrttitee joka tukee kuukautisterveyttäsi);
  • Yrttisauna

Lämpimästi tervetuloa!

Alessandra

Alessandra

Alessandra on yrttiterapeuttina erikoistunut kuukautiskiertoon. Hän on Suomen ainoa sertifioitu Vaginal Steam Practitioner ja entinen doula. Alessa on pitänyt naisten piirejä ja viikonloppuja vuodesta 2011 ja hän on opiskellut Awakening Women instituution ohjelmissa vuodesta 2013. Tällä hetkellä on osallistuu vuoden kestävään ohjelmaan Embodied Mythology.

Marika

Marika

Marika on voimavarakouluttaja, koulutettu hieroja, doula sekä kolmen lapsen äiti. Hän pitää sinusta viikonlopun aikana huolta ja laulattaa tiipii-tulen äärellä iltaisin. Naisten Keidas on Marikan koti, ja olet sydämellisesti tervetullut viettämään aikaa luonnon helmassa yhdessä muiden naisten kanssa.

Kurssipaikkana toimii Naisten Keidas, kotoinen tila metsän laidalla, Mänttä-Vilppulan metsissä.

Kurssin hinta 345e (sis. alv24%)
early bird 290€

Sitova ennakkomaksu ilmoittautumisen yhteydessä

marika@naistenkeidas.fi

Sijainti

Mänttä-Vilppula, Pirkanmaa

Yhteys

(+358) 505266563
Jätä soittopyyntö tekstiviestillä.

Seuraa