Shibari-sidontaa naisille, köysien sylissä!

13-15.8 2021  max 10 osallistujaa

Shibari on japaninkielinen sana, joka tarkoittaa sitomista kauniisti tai koristeellisesti. Viikonlopun shibari-retriitissä tutustumme köysiin lempeästi turvallisessa ilmapiirissä naisten kesken.

Parhaimmillaan sitominen voi olla terapeuttinen tai meditatiivinen kokemus, se voi parantaa, poistaa jännityksiä tai lukkoja. Kurssille voi tulla kiinnostuksesta, uteliaisuudesta, kohottamaan itsetuntoa ja -tuntemuksia, herättämään omaa seksuaalisuutta.

Sitomisesta ei uskalleta puhua, koska se yhdistetään voimakkaasti BDSM ja kinky kulttuuriin ja yhteiskunnan normien vastaiseksi. Sitominen voi kuitenkin olla taidetta, jossa tavoitellaan kauniita solmuja, asetelmia ja esteettistä nautintoa. Sitominen on matka, jossa ajalla ei ole merkitystä, arkiset askareet unohtuvat ja mieli rentoutuu. Lopputuloksella ei ole merkitystä, vain sillä, millaiselta sidonta tuntuu. Voisinko tuntea oloni hyväksi ja turvalliseksi sidottuna? Nautinko köysien syleilystä? Haluaisinko tuntea kipua? Herääkö seksuaalinen energia ja sisäinen villipeto minussa?

Kukaan ei tunne sinua paremmin, kuin sinä itse. Tunnet oman vartalosi, ja siksi sidomme kurssilla pääsääntöisesti itse itseämme. Toisena päivänä sidontaa voi halutessaan kokeilla myös parin kanssa. Kurssille voi tulla ilman aiempaa kokemusta ja juuri sellaisena kuin olet. Kaikki vartalot soveltuvat sitomiseen. Käymme läpi sidontaan liittyviä ennakkoluuloja, keskustelemme peloista ja sidontaan liittyvistä riskeistä. Avaamme itsemme suvaitsevaan ilmapiiriin ja pidämme hauskaa yhdessä.

Shibarin maailmaan meidät opastaa Saara Kantanen. Saaralle shibarista on tullut elämäntapa ja intohimon kohde. Hän ohjaa naisille itsensä sitomista, pareille viikonloppukursseja, sidontaa myös terapiana ja traumojen käsittelyn tukena. Viikonloppua emännöi Marika.

Kurssipaikkana toimii Naisten Keidas, kotoinen tila metsän laidalla, Mänttä-Vilppulan metsissä.

Kurssin hinta 345e (sis. alv24%)
early bird 290€

Sitova ennakkomaksu ilmoittautumisen yhteydessä

marika@naistenkeidas.fi

Sijainti

Mänttä-Vilppula, Pirkanmaa

Yhteys

(+358) 505266563
Jätä soittopyyntö tekstiviestillä.

Seuraa