Rummun synty Naisten Keitaalla 5.-7.7.2022

Hei sisko, sydämellisesti tervetuloa oman rummun synnytyspäiville Naisten Keitaalle! Ohjaajana toimii Taina Kesäläinen, muotoilija, rummuntekijä ja rummun teon ja käsitöiden ohjaaja.

Kokoonnumme ikiaikaiseen piiriin tiipiitulen ympärille, tuntemaan ja aistimaan luonnon ympärillämme ja itsessämme.

Yksi kaksi kolme neljä

Anna iloinen olla

Koska suru tulee

Anna hänen mennä

 

Paarmat ne laulaa

Neljä hiirtä hyppelee

Kissi lyöpi trummun päälle

Ja koko maailma pauhaa

 

Suomalainen kansanlaulu

Mieli saa siirtyä sivuun, laskeudumme kehoomme ja suuntaamme huomiomme läsnä olevaan hetkeen; hetkeen jossa elämän taika tapahtuu ja luovuus avautuu. Päivien aikana jokainen synnyttää oman rumpunsa poronnahasta ja haapapuisesta kehästä. Rummun voi sitoa Tainan ohjeiden mukaan tai vapaasti omalla tyylillä luoden. Rumpunahkan voi jättää luonnollisen kauniin paljaaksi tai värjätä kasviväreillä, kuten sipulinkuorilla tai punajuurella. Kehä tervataan tai vahataan ja siihen voi polttokuvioida itselle merkitykselliset kuviot. Soittokapulat rummulle valmistetaan märkähuovuttamalla.

Omilla käsillä tekeminen on meille kädellisille ihmisolennoille luonnollista toimintaa. Kurssille saat tulla sellaisena kuin olet ja erityistä harjaantuneisuutta käsillä tekemisessä et tarvitse: Taina kyllä auttaa ja ohjaa läpi synnytyskipujen varmasti ja lempeästi. Voit valmistaa rummun itsellesi siihen käyttöön kuin haluat: soittamiseen, laulamiseen, rentoutumiseen, shamanistiseen työskentelyyn, meditoimiseen tai hoitamiseen. Rumpu on matkakumppanisi, luotettu ystäväsi ja työvälineesi matkallasi ihmisenä tällä ihmeellisellä maapallolla.

 

Tainan esittely:

 Oman kokemukseni kautta tiedän, miten voimaannuttavaa ja maadoittavaa omilla käsillä tekeminen parhaimmillaan on ja siksi haluan välittää sitä kokemusta myös muille ihmiselämän kanssakulkijoille. Rumpujen rakentaminen ja niiden synnyn ohjaaminen muille on, ehkä parasta tekemistä mitä tiedän. Olen tee-se-itse käsillä tekijä, joka tekee mitä haluaa ja korjaa kaiken mikä on järkevästi korjattavissa. Käsitöissäni käytän lähinnä luonnonmateriaaleja ja uusiokäytettäviä materiaaleja. Koulutukseltani olen muotoilija (amk) ja luonto- ja ympäristöneuvoja (Osara). Rakastan hortoilua ja luonnossa olemista. Kunnioitan luontoa ja elämää kaikessa olevaisessa, niin ihmisissä, eläimissä kuin kasveissakin. Juureni ovat syvällä mustassa maassa ja pää liitelee avaruuden eetterissä.

 

Kurssin hinta on 390 e ja se sisältää rummun materiaalit, ohjauksen ja täysihoidon. Sauna lämpiää ja saunalauluja lauletaan. Max 8 osallistujaa.

Tiedustelut, ilmoittautumiset ja varausmaksun tiedot: tainakesalainen@protonmail.com

Kurssia emännöi Naisten Keitaan Marika. Käytännön kysymyksiä junista, ruokailusta ja nukkumapaikoista ym. voit laittaa suoraan Marikalle marika@naistenkeidas.fi

Sijainti

Mänttä-Vilppula, Pirkanmaa

Yhteys

(+358) 505266563
Jätä soittopyyntö tekstiviestillä.

Seuraa