Lähteellä – pyhien laulujen illat

Mantra-lauluilta Tampereella

Perjantaina 15.12. 2023 klo 18-21

Tämä on kutsu Lähteelle: laulamaan mantroja ja muita pyhiä lauluja eri puolilta maailmaa. Haluamme tarjota tilan, jossa voimme yhdessä omistautua antaumuksellisen laulun harjoitukselle yhden illan ajaksi. Lähteellä voimme antaa laulamisen ravita ja elävöittää, tuoda meidät kehoihimme ja sisimpäämme – ja myös kohottaa meidät yhteyteen toistemme ja kaikkeuden kanssa. Tähän meitä johdattavat kokeneet mantra-artistit ja muusikot eri puolilta Suomea.

Marika Salo – Takaisin juurille-laulupiiri
15.12 pe 18-21 @ Taideterapiatalo ARTis
Marika on laulattanut ihmisiä omissa työpajoissaan, mantralaulupiireissä ja seremonioissa vuosia. Marika tuo piiriin erityisesti alkuperäiskansa Yawanawan melodiset laulut sekä suomalaisia juurilaulu-mantroja.
” Rakastan laulaa yhdessä. Toivon luovani niin turvallisen ja tunnelmallisen tilan, että on helppoa päästää sisäisestä kritiikistä irti ja antautua laulamaan täydestä sydämestä. Itku, huokaukset ja nauru ovat tervetulleita!”

Illan hinta on 25/20€. Maksu käteisellä tai Mobilepayllä paikan päällä.

Pyrimme luomaan meditatiivisen tilan, jossa voimme keskittyä häiriöittä laulumatkaan. Lasten touhut ja leikit sopivat huonosti yhteen tämän intention kanssa. Sylivauvat ja tilaa kunnioittamaan kykenevät kouluikäiset ovat tervetulleita aikuisten vastuulla. ARtiksella on myös tilava keittiöhuone, jossa piiriin osallistumattomat voivat viettää aikaa.

Lähteellä-lauluillat järjestetään taideterapiatalo ARTiksen avarassa salissa Pyynikintorilla. Paikka on sisäpihalla osoitteessa Pyynikintori 8 C, Tuoppi-ravintolan vasemmalla puolella. Porttikongista löytyy ARTiksen ovisummeri. (Sisäpihalla ja porttikongissa saattaa olla rakennustyömaa levällään, mutta sitä ei kannata säikähtää.)

Syyskauden -23 muut lauluillat:
PE 27.10. klo 18-21 Tea Ihalainen/High Way to Bliss & Janne Passiniemi
SU 3.12. klo 14-17 Silja Kulo & Sakari Sola
PE 15.12. klo 18-21 Marika Salo
Voit myös liittyä Lähteellä-iltojen Telegram-tiedotusryhmään tämän linkin kautta:
https://t.me/+dzOqogTZjVYxMDQ0

Lauluiltoja organisoivat Maria Rosa Passiniemi ja Kristo Siniluoto.

15.12 pe 18-21 @ Taideterapiatalo ARTis

Illan hinta on 25/20€.
Maksu käteisellä tai Mobilepayllä paikan päällä.

Sijainti

Mänttä-Vilppula, Pirkanmaa

Yhteys

(+358) 505266563
Jätä soittopyyntö tekstiviestillä.

Seuraa