Naisten Keitaan palvelut asuvat Vilppulassa, mutta toisinaan kulkevat ympäri Suomen maata. Osa ohjauksista myös Zoomin kautta.

Kaikki hinnat sis. ALV:n

”Jo ensimmäinen kerta tässä ohjauksessa tuntui mullistavalta. Parasta oli, kun sai turvallisessa tilassa edetä täysin omassa, rauhallisessa tahdissa. Koin, että tulin nähdyksi ja kuulluksi, tämä auttoi häpeän tunteeseen.”   -Nainen 29 v.

ÄÄNENI, JOTA RAKASTAN. 
Kuulostellaan yhdessä, mistä jännitys tai esto oman äänen käyttöön ja vapautumiseen kumpuaa. Aloitetaan helpoilla, lempeillä harjoituksilla. Tärkeintä on, että rentoudut, luotat ja voit päästää irti kriittisyydestä ääntäsi kohtaan.

Pitkät vokaalit, huokaisut ja alkukantaiset äänet aukaisevat  tilaa. Kun keho ja mieli rentoutuvat, voi luotto omaan ääneen vähitellen syntyä. Siitä  voimme yhdessä houkutella ääntä taipumaan kohti melodiaa ja sanoja. Step by step, askel kerrallaan.

IFS-ohjaus on sisäinen, kokemuksellinen ja henkinen prosessi. Ohjaus on tunteiden ja sisäisten osien käsittelyä myötätuntoisella ja voimistavalla tavalla. Ohjaus perustuu Internal Family Systems metodiin.

Ohjaukset Zoomissa tai paikan päällä

Hinnat: 

Tutustumiskerta 80 €

Yksittäinen ohjaus 95 €

3 x ohjauspaketti 267 € (á 89 €)

10 x ohjauspaketti 850 €.

(10 x paketissa ohjaukset voi jakaa ystävän tai perheenjäsenen kesken)

 

SYNNYTYSVALMENNYS Käydään yhdessä läpi synnytyksen vaiheet, siihen liittyvät hormonit ja keinot rentoutua. On tärkeää saada synnyttävä nainen rentoutumaan ja kokemaan turvaa ympärillään. Voidaan harjoitella synnytyslaulua, asentoja ja synnytyksen kulkua yhdessä. Etsitään voimavaroja ja iloa synnytykseen, sekä kohdataan nousevia pelkoja myötätunnolla.
Voit myös tulla, jos edellinen synnytys on jättänyt pelkoja tai traumoja, ja toivot niihin näkökulmaa ja yhdessä läpikäymistä.

Tulevalle äidille /pariskunnalle
Kesto 1.5h

Tapaaminen onnistuu myös zoomin kautta.
Hinta on 85e 90min

OHJATUT MIELIKUVAMATKAT OMAAN NAISEUTEEN 

Mielikuvamatkan aikana voit rentoutuneessa tilassa kohdata alitajunnastasi ammentavaa, viisasta symboliikkaa. Voit liikkua turvallisesti näkymättömässä maailmassa, nähdä & kokea sinuun vaikuttavia asioita alitajunnan tasolla. 

Voit tutustua alitajuntasi uskomuksiin itsestäsi naisena. Voimme tutkia eri rooleja, vapauttaa ajatusmalleja ja kylvää uusia alkuja. Aiheina voivat olla mm. oma naiseus, seksuaalisuus, äitiys, sukulinjat, kehonkuva tai mikä tahansa aihe, mikä pohdituttaa sinua. 

Naisten Keitaan kursseilla olemme käyneet Naiseuden puutarhassa, ja se on ollut monelle kurssilaisille herkistävä, oivaltava ja koskettava matka. Nyt voit tehdä tämän matkan kanssani yksityisohjauksella. Saat matkalta oivalluksia ja näkymiä sisäiseen maailmaasi, ymmärrystä ja myötätuntoa itseäsi kohtaan ja mahdollisesti uusia suuntaviivoja elämääsi. 

Muokkaamalla ja muuttamalla alitajuisia ajatusmalleja muutat luonnollisesti myös ulkoista todellisuutta. 

Matkaan kuuluu alkukeskustelu ja matkan suunnan päättäminen, itse matka alkurentoutuksineen sekä symboliikan avaaminen yhdessä. 

Mielikuvamatka onnistuu myös zoomin kautta. 

Hinta on 75 e / 75 min

NAISTEN KEITAAN VIIKONLOPPUKURSSIT

Naisten keidas toimii kurssipaikkana erilaisille kursseille, mutta Marikan kurssit ja työpajat matkustelevat myös Naisten Keitaan ulkopuolella. Tämänhetkinen kurssitarjonta näkyy täällä ja mikäli olet kiinnostunut yhteistyöstä, ota rohkeasti yhteyttä.

“ Sisäisen maljan täyttäminen myötätunnolla ja rakkaudella itseään kohtaan, siitä aloitetaan. Kun maljasi on täynnä, se läikkyy luonnollisesti yli reunojen muillekin jaettavaksi”

Päivä tiipiissä

Oletko järjestämässä tunnelmallista tapaamista pienelle porukalle? (max 10 hlö) Haluaisit  luonnonläheistä ja aitoa tunnelmaa?

Päivä tiipiissä- voidaan järjestää sinun tarpeidesi ja vuodenajan mahdollisuuksien mukaan.

Se voi sisältää piirissä, tulen ympärillä jakamista, erilaisia rentoutumisharjoituksia, luovaa ja inspiroivaa äänenkäyttöä, laulamista, voimaeläin rummutuksen, metsässä oleskelua, nokipannukahvit ja halutessasi vaikka saunaseremonian kukilla ja yhteisillä lauluilla.

Luodaan yhdessä tapahtuma rakkaudella, ota rohkeasti yhteyttä!

Pyydä tarjous naisteniltoihin & tapahtumiin. Voit myös kysyä päivä-tai viikonloppukurssia omalle paikkakunnallesi.

Aiheita voivat olla mm.

♦ Luova ja voimaannuttava äänenkäyttö

♦  Yawanawa-heimon laulut ja yhdessä laulaminen

Voimaantuminen ja parantuminen läheisriippuvaisuudesta

Oman seksuaalisuuden herättely ja vaaliminen

TIIPIISSÄ TAVATAAN!

Olet odotettu, kannettu ja rakastettu täällä. Naisten yhteisessä piirissä.

Liity tästä sähköpostilistalle!

Liity tästä sähköpostilistalle ja kuulet ensimmäisenä uusimmista tapahtumista!

Sijainti

Mänttä-Vilppula, Pirkanmaa

Yhteys

(+358) 505266563
Jätä soittopyyntö tekstiviestillä.

Seuraa