KURSSI ON TÄYNNÄ! ”Naisena olemisen hehku ja riemu!”

Naisten keitaalla

20-22.05.2022

Kurssin ohjaaja Marika Salo:
”Uskon, että erityisesti naisissa on piilossa valtava määrä taitoja, luovuutta, viisautta, intohimoa ja kipinää, jotka vain odottavat syntymistä maailmaan. Mä toimin ilolla kätilönä tässä prosessissa mukana.”

Rentouden ja aistillisuuden lisäämistä arkeen! Kurssi Naisille, jotka haluavat tutkia ja uppoutua syvemmälle omaan naiseuteen, kehoon ja omaan voimaan.

Turvallinen, lempeä ja mielen sopukoita avaava viikonloppu naisille.
Mitä minulle kuuluu? Millainen koen olevani naisena? Mitä kaipaan ja tarvitsen? Milloin olen viimeksi pysähtynyt itseni äärelle ja antanut luvan rentoutua , aistia ja nauttia? Millainen suhde minulla on kehooni?

 

Meidän kulttuurissa vasemman aivolohkon käyttö on enemmän esillä ja arvostettuna. Hienot ja tärkeät laadut sinänsä, kuten suunnitelmallisuus, analysointi, tiede, numerot, eteenpäin meneminen ja tekeminen saattavat kuitenkin helposti jyrätä oikean aivolohkon ominaisuuksien yli. Näitä ovat mm. tunteminen, kokeminen, intuitio, sanaton viestintä, taide, aistiminen, empaattisuus, oleminen ja tarve yhteyteen ja jakamiseen. Oikean aivolohkon puolta kutsutaan myös feminiinisten ominaisuuksien puoleksi. Meissä kaikissa sijaitsee molemmat puolet laatuineen ja tärkeintä on löytää tasapainoa ja tilaa ilmaista molempia monipuolisesti.
Oikean aivolohkon toimintaa ei voi analysoida ja miettiä, se on koettava.

” Viikonloppu on ollut todella antoisa, hedelmällinen, rakastava, herskyvä ja paljon muuta. Opin itsestäni uusia asioita. Rentoutumaan ja olemaan avoinna uusille tuulille. Opettelen sanomaan EI.  Marikan lämpimään syliin ja ihanaan ruokaan oli ihana uppoutua. Olet viisas ja upea nainen. Naisten kokoontuminen on niin voimaannuttavaa. Tätä lisää!

Hiljentyä, hengittää, pysähtyä, aistia, levätä, antautua.
Usein meissä oleva tarve kontrolloida ja hallita elämää estää tämän luovemman puolen täyden kokemisen.
Viikonlopun aikana voit turvallisessa ohjauksessa kokea kontrollista päästämistä ja antautua aistimaan enemmän oikean aivolohkon, feminiinisen puolesi kautta.

Myös kehon sensuellisuus tarvitsee avautuakseen kokemuksen turvasta ja rajoista, joiden sisällä voit antautua aistimaan kehoasi ja nauttimaan omasta valoisasta energiasta.

Kurssilla mukana myös Helena Eslon, joka ohjaa halukkaille Oman Voiman Kuvauksen

”OMAN VOIMAN KUVAUS on kehittämäni metodi, jonka tarkoituksena on antaa kokijalleen kokemus omasta autenttisesta kauneudesta, sekä miellyttävä kuvauskokemus.

Olen kuvannut ihmisiä yli kymmenen vuotta ja kohdannut valtavasti ihmisten tyytymättömyyttä omaan kehoon tai ulkonäköön, silloinkin kun tyytymättömyyteen ei ole perusteita edes yleisen kauneusihanteen näkökulmasta.

Metodi antaa kokemuksen, jossa hetkeksi irrotamme kaupallisen median synnyttämän kauneusihanne-kypärän, annetaan tuulen tuivertaa hiuksissa ja aloitetaan matka kohti omaa voimaa ja oman todellisen kauneuden näkemistä. 

Kuva kuvataan Marikan metsässä, saunomisen lomassa. Kuvaan saa tulla lakanaan, pyyhkeeseen, hameeseen yms kietoutuneena tai syntymäasussa. 

-Helena Eslon

VIIKONLOPUN AIKANA KÄYDÄÄN MM. SEURAAVIA ASIOITA:

Aistillisuutta & avautumista herättelevät aamumeditaatiot

Ohjattu matka sisäiseen Naiseuden Puutarhaan

Luovan äänen herättelyä & avausta

Kaakao-seremonia tiipiissä tulen äärellä laulaen ja tanssien

Kehollisia aistimus- ja kosketusharjoituksia samalla omia rajoja vahvistaen (hyvin lempeitä, omia rajoja tarkasti kuunnellen)

Jakamista, kuulluksi- ja nähdyksi tulemista

Harjoittelua olla yhdessä piirissä toisten naisten kanssa, kasvattaa solidaarisuutta naisten       kesken

Naurua, itkua, saunomista, lepäämistä

Myötätunnon ja lempeän uteliaisuuden suuntaamista omaan kehoon.

 Oman Voiman Valokuvaus valokuvaaja Helena Eslonin johdolla

 

Naisten Keidas

20 – 22.05.2022
Kurssin vetäjinä toimivat
Marika Salo ja valokuvaaja Helena Eslon

Viikonlopun hinta 345e (sis alv)

Ilmoittautumiset ja varausmaksun tiedot marika@naistenkeidas.fi

max 10 osallistujaa

Sijainti

Mänttä-Vilppula, Pirkanmaa

Yhteys

(+358) 505266563
Jätä soittopyyntö tekstiviestillä.

Seuraa