Se tunne, kun aistin ja näen asiakkaan silmissä tunnistamisen omasta itseydestään, tunnistamisen kotona olemisesta omassa kehossaan.
Välähdyksen sisäisestä, loputtomasta tilasta ja myötätunnosta.
Sen kauneuteen ja koskettavuuteen  ei ole sanoja.”

Marika

Olen kolmen lapsen äiti, Co-Rento Voimavarakouluttaja, IFS-informoitu ohjaaja, koulutettu hieroja sekä doula. Olen opiskellut vuosia hyvinvoinnin, tanssin ja seksuaalisuuden metodeja eri opettajien kanssa sekä vetänyt naistenpiirejä, synnytysvalmennuksia, mantralaulupiirejä ja voimaannuttavan äänenkäytön kursseja. 

Vuosina 2015-2020 opiskelin läheisesti laulu-ja parannusperinteitä etelä-amerikkalaisen Yawanawa-heimon kanssa. Tuon ohjauksiin ja kursseille mukaan myös heidän viisauttaan ja kauniita melodioita jaettavaksi. 

Rakastan puutarhan hoitoa, hyviä kirjoja ja elokuvia. Olen innokas kutomaan ja laitan mielelläni myös ruokaa. Lepäämisen harjoittelu on uusi, suuri iloni! 

 Minulle sydäntä lähellä on erityisesti naisten voimaantuminen. Riittävyyden kokeminen, vapaus uskaltaa luottaa intuitioon ja elää oman näköistä elämää. Oman kehon ja kohdun kuuntelu, pyhän vaaliminen teoissa ja ajatuksissa. Rakastan nähdä ihmisten vapautuvan ja säteilevän aitoa olemustaan. 

”Viihdyn maalla. On ihanaa, kun on tilaa olla ja hengittää. Voin soittaa kitaraa metsän puille ja tanssia tiipiissä aamun sarastukseen.”

TOIVEENI ON, ETTÄ VOIN JAKAA NÄITÄ HETKIÄ KANSSASI.

Naisten Keidas on kuin lämmin kohtu, jossa voit voimaantua, kasvaa ja synnyttää itsesi uudelleen. Se on lepopaikka, jossa voit turvallisesti – nähtynä ja kannateltuna – päästää irti vahingollisista malleista ja rooleista. Tässä tilassa myös peitetyt, syrjityt tai jopa vihatut osat itsestä kutsutaan kotiin rakkauteen ja yhteyteen. Vähitellen sisäinen tulesi voimistuu ja valaisee varjoissa piilevät aarteet. Näin alkaa matka takaisin omaan itseen, siksi Naiseksi, joka jo olet, mutta joka on päässyt matkan varrella unohtumaan.

Naisten Keitaalle olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Keskeneräisenä, ihanan hajanaisena, pelokkaana, vihaisena tai epävarmana – Naisten Keidas ottaa sinut vastaan lämmöllä ja rakkaudella. Yhdessä rohkaisemme eri osia itsessäsi, jotta uskallat kohdata myös kaiken sen, minkä kohtaaminen yksin voi olla vaikeaa. Saat tilaa ja voimaa sukeltaaksesi omaan sydämeesi, kuoriaksesi tarpeettomiksi käyneet kerrokset. Perillä tapaat sisäisen hehkusi ja kauneutesi. Opit näkemään itsesi rakastavasti ja myötätuntoisesti, hellimään, hoivaamaan ja kuuntelemaan kaikkea sitä, mitä sisäinen viisautesi sinulle kertoo.

”Marika susta huokuu sellainen rakkaus ja lempeys, ihanaa että teet rohkeasti sitä mitä rakastat. Oot hyvä esimerkki muille ja tää maailma tarvitsee nyt tollasia ihmisiä enemmän kuin koskaan.”
-Julia

TIIPIISSÄ TAVATAAN!

Olet odotettu, kannettu ja rakastettu täällä. Naisten yhteisessä piirissä.

Liity tästä sähköpostilistalle!

Liity tästä sähköposti- listalle!

Sijainti

Mänttä-Vilppula, Pirkanmaa

Yhteys

(+358) 505266563
Jätä soittopyyntö tekstiviestillä.

Seuraa