Naisten Keitaan kurssit

 

Kurssipaikkana toimii (ellei toisin mainita) Naisten Keitaan kurssikeskus Mänttä-Vilppulassa, Marikan kotoinen pihapiiri rakennuksineen. Kursseilla yöpyminen tapahtuu saunamökissä, aitassa, tuvassa, siskonpedissä, tiipiissä tai omassa teltassa, halutessasi riippumatossa metsän siimeksessä.

Kursseille on mahdollista tulla myös junalla tai bussilla, haku Vilppulan keskustasta järjestyy. Ilmoittautumiset ja kyselyt  marika@naistenkeidas.fi.

Tulevat kurssit

”Arjen murheet ja vastuu unohtui täysin, henki ja sielu on ruokittu.
En oikein keksi mitään negatiivista sanottavaa, ihanasti on otettu jokaisen naisen toiveet ja tarpeet huomioon. Se on hienoa.
Tuntuu että olen viettänyt viikonlopun ihan eri maailmassa, ja kohta pitää taas “normaaliin arkeen” ehkä kuitenkin vähän voimaantuneena.”
-Niina

”Aurinkoisen antoisa viikonloppu niin monin tavoin: vertaistukea sisarten moninaisesta joukosta, olennaista tietoa naisena olemisesta.. empaattista läsnäoloa.. Monin tavoin nyt tuntuu latautuneelta ja uudistuneelta. Olo on kiitollinen ja huolehdittu, jatkan tämän viikonlopun jälkeen polullani sydän täynnä rakkautta.
Kiitos Marika!”

Nainen 45

Menneet kurssit

Äänityöpaja la 12.2.2022 klo 10-16

Äänityöpaja la 12.2.2022 klo 10-16

 "Ääneni jota rakastan!" RUOVEDELLÄ 12.02.2022 klo 10- 16Kurssin ohjaaja Marika Salo: "Haluan sinun olevan onnellinen. Haluan, että voit rehellisesti rakastua omaan ääneesi. Ja samalla itseesi."Työpaja pidetään tunnelmallisella Runoian Tilalla Ruovedellä. Runoian...

Ääneni jota rakastan pe-su 22-24.4 2022 / Naisten keidas

Ääneni jota rakastan pe-su 22-24.4 2022 / Naisten keidas

 TÄYNNÄ! "Ääneni jota rakastan!" NAISTEN KEIDAS pe-su 22-24.4 2022 Äänityöpajaviikonloppu Naisten Keitaalla pienelle ryhmälleHaluan sinun olevan onnellinen. Haluan, että voit rehellisesti rakastua omaan ääneesi. Ja samalla itseesi. Tämä Naisten Keitaan kurssi ei ole...

Naisena olemisen hehku & riemu  20-22.5 2022

Naisena olemisen hehku & riemu 20-22.5 2022

 KURSSI ON TÄYNNÄ! "Naisena olemisen hehku ja riemu!" Naisten keitaalla 20-22.05.2022Kurssin ohjaaja Marika Salo: "Uskon, että erityisesti naisissa on piilossa valtava määrä taitoja, luovuutta, viisautta, intohimoa ja kipinää, jotka vain odottavat syntymistä...

Ääneni jota rakastan päiväkurssi Tampere  la 11.6 2022 klo 11-17

Ääneni jota rakastan päiväkurssi Tampere la 11.6 2022 klo 11-17

Ääneni, jota rakastan! PÄIVÄKURSSI 11.06. 2022 klo 11-17 Tampereella Työpaja tarjoaa – läsnäoloharjoituksia – kehollisia harjoituksia ja venytyksiä – kaulan ja kurkun lihasten huoltoa – tilan kokeilla turvallisesti vapaata äänen tuottamista – yhdessä kohdan etsimistä,...

”Hurjan voimaannuttava viikonloppu takana Naisten Keitaalla, kiitos paljon! Tykkäsin kurssin rennosta ja monipuolisesta ohjelmasta, ja meistä kurssilaisista pidettiin todella hyvää huolta : ) Saunoa sai joka ilta, ja lauteiden lisäksi laulamaan päästiin myös humisevassa metsässä ja kevääseen heräilevässä tiipiissä. Viikonloppu oli todellinen oman äänen löytöretki joka lempeästi ohjasi itsensä etsimiseen, hyväksyviin kohtaamisiin (kiitos ihanalle naisjoukollemme), ja kokeilemaan omia rajojaan. Entistä ehyempänä jatkan eteenpäin motolla ”Minä aion pitää ääntä!”

Nainen 39

”Kiitos Marika, Seriffi ja kaikki.  Viikonloppu vei todella irti arjesta. Paikka on aito ja luonnonläheinen, samoin on talon emäntä, joka vie opeillaan tunnelman välillä täysin toiselle puolelle maapalloa. Kaikki koettu on luonnollista, koska ihmiset ympäri maapalloa kokevat samoja tunteita. Perinteissä on paljon samaa, ja sielu tunnistaa niiden aidon viestin. Kiitos Marika kaikesta, mitä jaat oppimastasi ja kokemastasi”

Satu

Liity tästä sähköpostilistalle ja kuulet ensimmäisenä uusimmista tapahtumista!

Liity tästä sähköposti- listalle!

Sijainti

Mänttä-Vilppula, Pirkanmaa

Yhteys

(+358) 505266563
Jätä soittopyyntö tekstiviestillä.

Seuraa