19-21.8 2022 pe-su Kukoistava kuukautiskierto – Yrtit, yonihöyrytys ja laskeutuminen lantion maljaan

Miten syklisyydestä ja kuukautiskierrosta voi tulla voiman lähde? Mitä opit kuuntelemalla kohdun ja kierron tarinaa? Miten voit yrttien ja itsehoivan avulla edistää hormonitasapainoa? Miten voit huolehtia kehosta ja mielestä kuukautiskierron eri vaiheissa?

Premenstruaalivaiheen hiilarihimo, itku ja raivo; kuukautisten voimakkaat unet ja intuitio – jokainen kierron vaihe valjastaa meille supervoimia ja haasteita.

Kuukautiskierron ei pitäisi tuntua rangaistukselta. Kurssilla saat paljon tietoa terveestä kuukautiskierrosta ja siitä miten kierron tasapainoa voi vaalia ja ylläpitää. Tämä moderni ja ikiaikainen, esiäitien ylläpitämä tieto voi mullistamaan maailmasi.

Viikonlopun aikana saat sinun kiertoon sopivan kuuteereseptin ja opit yrttien hoitavasta voimasta. Saat myös sinulle sopivan yonihöyrytysreseptin ja pääset kokeilemaan höyrytystä. (Ei sovi kuukautisten eikä raskauden aikana. Jos joku odottaja haluaa osallistua tämä onnistuu kyllä, saat ohjeet turvalliselle postpartum höyrytykselle.)

Nämä yrttiset itsehoivaohjeet ovat hyväksi ihan jokaiselle menstruoivalle henkilölle! Jos kärsit kuukautiskivuista, runsaasta vuodosta ja/tai PMS-vaivoista tämä otetaan huomioon yrttien valinnassa.

 

Viikonlopun aikana laskeudumme lantion maljaan, kuuntelemme sen tarinaa ja sen laulua. Kuuntelemme esiäitejä ja yrttien viestejä. Myytti Inannasta auttaa meitä suunnistamaan syklisyyden spiraalimaisessa, ei-liniaarisessa ajassa ja tilassa. Inanna – maan ja taivaan kuningatar – käy läpi initiaation lasketuessaan Aliseen missä hän kohtaa siskonsa ja oman varjopuolensa. Mistä hän luopuu porteilla ja miten myytin kartta voi auttaa meitä näkemään kuukautiskierron uudessa valossa? Yhdessä luomme rituaalisen tilan, jossa on turvallista pysähtyä oman kohdun äärelle.

Viinkonlopun aikana sinulla on mahdollisuus kuunnella oman kehosi jokaista sykliä. Saat tilaa ja aikaa olla maaäidin kannatettavana. Kurssilla pakottaminen tai painostaminen ei ole edes kartalla. Olet täysin turvassa.

”Luonnon rytmien ja kehon syklien kunnioittaminen on loppuunpalamisen vastalääke.” – Alessandra Sarelin

Vetäjänä toimii Alessandra Sarelin

Alessandra Sarelin on diplomifytoterapeuttina erikoistunut kuukautiskiertoon ja hormonitasapainoon. Hän on myös koulutettu lantionpohjan höyryttäjä ja hedelmällisyysvalmentaja. Mytologiaa ja kehotietoisuutta hän on opiskellut Awakening Women instituutissa vuodesta 2013. Vuonna 2020 hän valmistui 12 kuukauden koulutusohjelmasta Embodied Mythology. Hänen missio on suojella ovulaatiota, kuukautisia ja syklistä elämää.

 

 

Kurssiin kuuluu:

– Ohjelma johon kuuluu paljon kehollisia läsnäoloharjoituksia tiipissä turvallisessa naisten piirissä.
– Tietoa kuukautisterveydestä & paljon itsehoitovinkkejä kierron eri vaiheisiin.
– Yonihöyrytys ammattilaisen opastuksella sekä yksilöllinen minikonsultaatio.
– Kuutee mukaan kotiin (=yrttitee joka tukee kuukautisterveyttäsi).
– Ruokailu, yöpyminen, sauna.

 

 

Tunnelmia viime kesän kurssilta:

” Aurinkoisen antoisa viikonloppu niin monin tavoin:  vertaistukea sisarten moninaisesta joukosta, olennaista tietoa naisena olemisesta, ihanaa ruokaa, empaattista läsnäoloa. Monin tavoin olo tuntuu latautuneelle ja uudistuneelta.”

 

” Kurssi oli aivan ihana, avaava ja syvä. Oli kaunista todistaa sitä, että kaikki pinnalle nouseva ja vaikeatkin kokemukset ja prosessit olivat tervetulleita yhteiseen kannatteluun. Sain paljon hyödyllistä tietoa kiertoni harmonisoimiseen ja olo on nyt voimaantunut ja toiveikas. Kiitos Marika ja Alessa!”

 

”Ovulaatiokipuni ovat jääneet pois Alessan ohjeita seuratessa!”

Kurssipaikkana toimii Naisten Keidas, kotoinen tila metsän laidalla, Mänttä-Vilppulan metsissä.

Max 10 osallistujaa

Viikonlopun hinta 345e.

Ilmoittautumiset ja varausmaksun tiedot marika@naistenkeidas.fi

 

Kukoistava kuukautiskierto – Yrtit, yonihöyrytys ja laskeumtuminen lantion maljaan

 

Sijainti

Mänttä-Vilppula, Pirkanmaa

Yhteys

(+358) 505266563
Jätä soittopyyntö tekstiviestillä.

Seuraa