”Kehotietoisuus-kurssi Noora Ehnqvistin kanssa

Vilppulassa

1-3.8 2022

Saatamme samalla päästää irti syvemmältäkin; sallimalla itsemme huokaista ja laskeutua tähän hetkeen huomaamme, miten paljon armollisuus viekin meitä eteenpäin.
Kehomme on luotu olemaan ja liikkumaan hengittäen, vapautuneesti ja elastisesti. Nyky-ihminen kuitenkin istuu paljon, jolloin keho jäykistyy ja tukilihakset heikentyvät. Lisäksi arjessa liike tapahtuu helposti vain tietyillä pinnallisemmilla lihaksilla, kehon etuosaan painottuen.
Tämä arjessa huomaamattomasti tapahtuva ilmiö vie meidät etäämmälle itsestämme; kokonaisvaltaisesta kehomme käytöstä ja tasapainosta, tukilihasten niveliä suojaavasta ja kantavasta voimasta (kipujen poistaja!), vapaan hengityksen parantavasta voimasta – sekä kehon elastisuudesta ja vapauden tunteesta.

Kehotietoisuus-kurssilla yksi keskeisiä elementtejä on vapautua tarpeettomista kehon jännityksistä. Lempein harjoituksin avaamme rankaa, linjaamme kehoa ja vapautamme kireyksiä ilman kiskomista. Lihaksia ympäröivä sidekudos ei palaudu joustavaksi pakottamalla vaan rentojen kiertojen ja lempeän elastisen lähestymistavan kautta. Elastinen keho toimii levollisemmin ja lepää tehokkaammin.

Kehotietoisuudessa toinen keskeinen elementti on tuikitärkeiden tukilihasten herättely, jolloin saamme kehon kuorman pois niveliltä ja jännittyneiltä kehon osilta. Tukilihasten aktivointi on ennen kaikkea taas itsensä syvien osien löytämistä ja hermoratojen uudelleen rakentamista. Siinä ei vauhti eikä ponnistaminen ohjaa meitä oikein vaan rentous ja rauha vie meidät syvemmälle vahvuuteemme!
Syvältä herätetty ja tuettu keho luo vakautta ja vahvuutta, tasapainoa – fyysisesti ja henkisesti.

 

Kurssilla teemme vaihtelevia, tietoisia harjoituksia sekä rennompaa, vapautunutta liikettä; jopa tanssia, jos haluaa! Ulkona harjoittelemme luonnollista tukea ja elastisuutta herättävää kävelyä; se saa vuodesta toiseen suurta kiitosta. Salissa harjoittelemme seisten, istuen (siis ota tyynyjä tukemaan asentoasi) ja maaten. Rentoudumme, annamme stressin sulaa hiljalleen yhä syvemmältä.
Yhdessä harjoitellenkin opettelemme kuuntelemaan aina etupäässä oman kehomme viisautta Siellä syvin viisaus on, elämän viisaus. Harjoituksia saa siis muokata juuri itselle sopivaksi, on lupa keventää ja levätä. Mitään ei tarvitse osata ennalta tai saat osata mitä vain. Kehotietoisuus on juuri sinun oma matkasi!
Tervetuloa mukaan astumaan taas syvemmälle omaan kehoosi, luomaan sisällesi tilaa ja vapautta sekä vahvistamaan sisäistä voimaasi. Kurssilla on erittäin salliva ja turvallinen ilmapiiri, eikä haittaa vaikka ensin jännittäisi .
Noora Ehnqvist

Noora Ehnqvist on 500 h -RYT Jooga-opettaja, Embodied Flow-inspiroitunut ohjaaja ja omaa lukemattoman määrän oppitunteja kehon kokonaisvaltaisuudesta viisaiden opettajien johdolla.

Noora on erityisen tunnettu hevosmaailmassa ratsastajien kesken lempeästä ja viisaasta ohjauksestaan. Nooran kotisivut löydät
www.sensitivehorse.com.
Noora ohjaa kansainvälisesti ympäri maailmaa sekä hevosihmisiä, hevosia että kehotietoisuudesta kiinnostuneita.

Ihanan Nooran lempeä ja taitava kehotietoisuuskurssi on taas täällä,
lämpimästi tervetuloa!
Kurssi toteutuu Vilppulassa Jukolan kylätalolla päiväkurssina 1-3.8 2022. ( Naisten Keitaan naapurissa)
Kurssihinta 290e sisältää opetuksen ja lounaan +kahvi/tee.
Kurssi on avoin kaikille.
Yöpymismahdollisuuksia voit kysellä Marikalta.
Ilmoittautumiset ja lisäkysymykset
marika@naistenkeidas.fi
Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan sitova varausmaksu 100e. Varausmaksu palautetaan lääkärintodistusta vastaan tai jos kurssi peruuntuu järjestäjien puolesta.
Lämpimästi tervetuloa!
Noora ja Marika
Kehotietoisuus-kurssi Vilppulassa 1-3.8 2022 290e Ilmoittautumiset marika@naistenkeidas.fi

Sijainti

Mänttä-Vilppula, Pirkanmaa

Yhteys

(+358) 505266563
Jätä soittopyyntö tekstiviestillä.

Seuraa