Noora Ehnqvistin Kehotietoisuuskurssi

2.-4.8 2021 (ma-ke)  max .15 henkilöä. Avoin miehille ja naisille.

Tällä kurssilla pääsemme ihanalle matkalla omaan kehoomme. Opettelemme kuuntelemaan kehomme viisautta ja voimaa ja tuntemaan sitä uudella tavalla. Vapautamme kehon lukkoja, jännityksiä ja kireyttä, aktivoimme voimakohtia ja  opimme kantamaan itseämme paremmin fyysisesti ja henkisesti. Opimme myös energiatietoisuutta, eli miten opimme tuntemaan ja ohjaamaan kehomme sisäistä energiaa ja löytämään avaimia sen vapauttamiseksi.

Noora ohjaa erilaisten venytysten ja harjoitusten avulla jokaista löytämään omaa luonnollista tapaa liikkua ja olla, tapaa joka ei jäykistä kehoa, vaan palauttaa notkeampaa, lapsenkaltaista liikkumisen helppoutta. Harjoitukset auttavat kehoa pysymään tasapainoisena ja terveenä. Päästämme irti pinnallisen kehon pinnistyksestä ja puristuksesta ja matkaamme kohti syvemmältä löytyvää voimaa ja vahvuutta.

Noora on  syventänyt kehotietoisuuttaan ja taitojaan ohjaajana syvällisessä Embodied flow joogaohjaajakoulutuksessa Balilla Tara Judellin ohjauksessa. Mistään varsinaisesta joogakurssista ei kuitenkaan ole kysymys. Nooran ohjaus on aina ollut hyvin lempeää, kaikkia rajoitteita ymmärtävää, samalla iloisen kepeää ja syvällistä. Pyrimme kurssilla eroon kaikenlaisesta suorittamisesta ja kuuntelemaan sitä, mitä kehomme todella meiltä toivoo ja mitä ihmeellisimpiä mahdollisuuksia se meille voi tarjota.

Kurssi sopii kaikille joita kehon hyvinvointi ja kehotietoisuus kiinnostavat ja se sopii yhtä hyvin kokeneemmille kuin vasta-alkajillekin. Teemme erilaisia pehmeästi venyttäviä ja liikunnallisia harjoituksia joiden kautta annamme myös mielelle tilaa tasapainottua.

Lämpimästi tervetuloa!

Paikka : Jaakontupa, Mänttä-Vilppula

Hinta : 285e

Ennakkomaksu: 100e, maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä

Ilmoittautumiset : marika@naistenkeidas.fi

Kurssihinta sisältää kolmen päivän opetuksen, maittavan kasvislounaan, teen ja kahvin.

Yöpymispaikkoja voit kysellä myös Naisten Keitaalta!

Sijainti

Mänttä-Vilppula, Pirkanmaa

Yhteys

(+358) 505266563
Jätä soittopyyntö tekstiviestillä.

Seuraa