Kehonkuva-kurssi 16-18.7

Tule takaisin kotiin – omaan kehoon!

Me voimme muuttaa tapaamme nähdä naiseutemme.
Me voimme luottaa kehojemme viisauteen ja voimaan.
Me voimme vaikuttaa maailmaan.
Muutos itsessämme on muutos maailmassa.

Voimme palata kotiin, oman kehomme rauhaan. Astua takaisin naisen voimaan.

Kurssin sisällöstä

Jotta voimme hyvin ja voimme jakaa hyvinvoinnista kumpuavaa iloa ja rakkautta myös läheisille ja seuraavalle sukupolvelle, on meidän ensin kohdattava itsemme ja suhteemme kehoon.

16-18.7.2021

Naisten Keidas, Mänttä-Vilppula

 Viikonlopun hinta 290( alv 24%)
Sisältää täysihoidon. 

Majoitus tuvassa, saunamökissä, aitassa tai teltassa.

Mukaan mahtuu max 10 naista.

Ilmoittautuminen ja ennakkomaksun ( 100e) maksaminen marika@naistenkeidas.fi

Kurssi on mahdollista sovitusti maksaa osissa.

www.naistenkeidas.fi

www.helenaeslon.com

Tervetuloa kotiin, kehosi voimaan!

Viikonlopusta saat:

– Mahdollisuuden nähdä ja muokata alitajuisia ajatusmalleja kehostasi

– Kokemuksen kehovapaudesta ja rauhasta liikkeen & meditaation avulla

– Tietoa kuvien ja kaupallisen median vaikutuksesta mieleen ja kehonkuvaan

– Mahdollisuuden tulla kuvatuksi ja peilatuksi muiden silmien kautta myötätunnolla ja rakkaudella

– Ymmärryksen siitä, ettet ole kehosotasi kanssa yksin

– Yrttisaunakokemuksen ja tietoa yrttien käytöstä kehopositiivisuuden tukena

– Mahdollisuuden viettää aikaa naisten kanssa luonnossa, metsän rauhassa ja tiipiitulilla

– Kosketuksen siihen, millaista on hyväksyä itsensä juuri sellaisena naisena kuin olet

– Viikonlopusta saat itsellesi kuvakansion muistoksi – kuvia ja mahdollisesti videopätkiä kurssilta. Lisäksi on mahdollisuus yksityiseen alastonkuvaukseen, jonka täysiresoluutioisen kuvan voi lunastaa halutessaan myöhemmin (75€)

 

TERVETULOA KOTIIN, KEHOSI VOIMAAN.

Naisen kehonkuva-viikonlopussa keskitymme kokonaisvaltaiseen kehon hyvinvointiin liikkeen, meditaation, jakamisen, kuulluksi ja nähdyksi tulemisen, tiedon, yrttien, harjoitusten, valokuvaamisen ja luonnon rauhan avulla. Jotta voimme hyvin ja voimme jakaa hyvinvoinnista kumpuavaa iloa ja rakkautta myös läheisille ja seuraavalle sukupolvelle, on meidän ensin kohdattava itsemme ja suhteemme kehoon. Viikonloppu on täynnä lempeyttä, myötätuntoa, rakkautta, oivalluksia ja kokemuksellista elämistä.

Naisina elämme loputtoman sisäisen ristiriidan ja ulkoisen paineen välissä. Kulttuurissamme vallitsevat naiseuteen kohdistuvat vahingolliset vaatimukset, rajat ja vääristymät eivät sijaitse jossain ulkopuolellamme, vaan ne ovat sisäistetty osa kokemusta itsestämme ja elämästä. Paljaimmillaan nämä mallit ja uskomukset paikantuvat kehoomme. Tapaamme olla, toimia, katsoa itseämme ja muita.

Vääristyneistä malleista vapautuminen alkaa niiden todistamisesta. Todistamisen myötä voimme alkaa lempeästi tutkimaan vääristymiä ja niiden vaikutuksia kokemukseen kehostamme. Oivallamme, mistä aineksista kehonkuvamme koostuu. Alamme nähdä keinotekoisten uskomusten läpi, löydämme toisenlaisia tapoja olla ja toimia. 

Tämän prosessin kautta kuva kehosta muuttuu tasapainoisemmaksi, vapaammaksi ja terveemmäksi. Voimme keskittyä enemmän sisäiseen tunteeseen, itsemyötätuntoon, hyväksyntään ja iloon loputtoman vertailun ja rankaisemisen sijaan.

Tällöin ilo omassa kehossa olemisesta ei enää ole jonkun ulkoisen päämäärän tai ehdon tuolla puolen, vaan tässä ja nyt. Voimme nauttia ja kokea yhteyttä naisena olemiseen ja naisen kehossa elämiseen juuri sellaisina, kuin juuri nyt olemme.

Ulkoisen katseen sijaan opimme avaamaan oman sisäisen silmämme, nähdäksemme omat tarpeemme ja kuullaksemme oman kehomme syklit ja rytmin. Villin, kahlitsemattoman ja illuusioista vapaan.

Ohjaajat

MARIKA SALO
on kolmen lapsen äiti, voimavarakouluttuja, hieroja sekä doula. Hänen yrityksensä Naisten Keidas tarjoaa kursseja, valmennuksia ja hoitoja erityisesti naisille ja naiseksi itsensä kokeville. Marika on opiskellut vuosia myös alkuperäiskansojen traditioita, äänenkäyttöä ja lauluja. Kurssille Marika tuo lämpönsä, myötätuntonsa ja laajan kokemuksen erilaisista kehotyöskentelyn malleista sekä voimaannuttavat ja sydäntä avaavat laulunsa.

 

Iso osa elämästä on mennyt räpiköidessä erilaisten dieettien, kuurien ja jumppaohjeiden suossa. Ulkonäön merkitys on ollut sisäistä tärkeämpi ja huomaamatta jäänyt läheisriippuvaisuus on ohjannut elämää alitajuisesti. Voin sanoa nyt 40+ naisena, että elämä paranee kuin viini kypsyessään. Kyllä, kehon kanssa on mahdollista tehdä rauha. Voin kokea syvää täyttymystä sisäisesti, vaikkei ulkoiset kriteerit enää pysyisikään mukana. Mä uskon sisäisen myötätunnon valtavan parantavaan voimaan. Ja uskon, ettei kukaan voi meitä pelastaa itseltämme. Että on uskallettava pysähtyä, kohdata sisimpänsä ja tadaa…suurimmat möröt olivatkin vain varjoja, jotka nähdyksi tullessaan haluavat tulla vain syliin
-Marika

HELENA ESLON
on ammatiltaan elokuvaaja (AMK). Hän on kotoisin Eestistä, kasvanut ja opiskellut Suomessa. Hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus yritysmarkkinoinnista niin Suomessa kuin ulkomailla. Hän on kolmikielisen perheen äiti, vakavasti ilolla yrttejä opiskeleva nainen ja yrittäjä. Kurssilla Helena avaa median, kuvien ja kaupallisen mainonnan maailmaa, joka täydellisyyden illuusion kautta muokkaa kuvaa ja tunnetta kehostamme. Helena käyttää valokuvausta yhtenä kurssin metodeista auttaakseen sinua näkemään itsesi kauniina, riittävänä ja tärkeänä naisena.

 

Mä oon monessa liemessä keitetty nainen! Olen oppinut kuinka on katsottava sinne syvimpään haavaan, jotta voi löytää takaisin omaan sydämeen, omaan itseensä. Olen elänyt kokemusrikasta elämää ja nähnyt paljon. Ennen kaikkea olen Äiti, olen Tytär, olen sukupolvien ketjussa kulkeva Nainen, jonka tapa nähdä itsensä muovaa seuraavan sukupolven tapaa nähdä itsensä. On aika katsoa itseään kokonaisena. Ja kauniina. Olen kuvannut ihmisiä työkseni, olen kohdannut kehollista epävarmuutta todella paljon – myös itsessäni. Hieman vahingossa eksyin tutkimaan aihetta itseni kanssa, käyttäen kameraa työkaluna. Löysin jotain niin kaunista, että haluan jakaa tätä kokemusta muillekin naisille.
-Helena

Kurssipaikkana toimii Naisten Keidas, kotoinen tila metsän laidalla, Mänttä-Vilppulan metsissä.

Kurssin hinta 345e (sis. alv24%)
early bird 290€ 28.6. asti. 

Sitova ennakkomaksu ilmoittautumisen yhteydessä

marika@naistenkeidas.fi

Sijainti

Mänttä-Vilppula, Pirkanmaa

Yhteys

(+358) 505266563
Jätä soittopyyntö tekstiviestillä.

Seuraa