Kaakaoseremonia Somerolla!

Pe 10.11.2023

Avoin kaikille!

Kaakaoseremonian ohjaa Marika Salo. Marika on opiskellut alkuperäiskansojen seremoniaperinteitä, vapaata äänenkäyttöä ja laulamista. Hän tuo piiriin lämpöä, läsnäoloa ja laulamisen riemua.

Marikan löydät Instasta ja facebookista @naistenkeidas, Spotify Naiseuden helmoissa ja Youtubesta nimellä Marika Rosehip.

Tervetuloa sydäntä avaavaan piiriin feminiinisen voiman pyörteisiin!
Seremoniallinen kaakao on tunnettu vuosituhansien ajan erityisesti sydänkeskusta avaavana juomana. Tässä kaakaoseremoniassa lähestymme sydämen avaamisen kautta feminiinistä puoltamme ja oman äänemme ilmaisuvoimaa.

Feminiininen ja maskuliininen energia on läsnä kaikissa ihmisissä sukupuolesta riippumatta. Seremoniassa aktivoimme erityisesti oikeaa aivopuoliskoa eli feminiinistä, kokevaa ja intuitiivista puoltamme. Feminiinisen energian virratessa vapaasti saamme aistien, olemisen, kokemisen ja jakamisen kautta kehomme rentoutumaan ja hyrisemään.

Laadukas ja vahva seremoniallinen kaakao on luonnon ihmelääke, joka auttaa sydämen avautumisessa ja keskittymiskyvyssä. Kaakaolla on kehoa lämmittävä vaikutus ja se auttaa laskeutumaan sydämen värähtelyihin.
Jos olet raskaana, sinulla on sydänongelmia, matala verenpaine tai ssri-lääkitys, voit ottaa kaakaota pienemmän kupin.
Luvassa on jakamista, nähdyksi ja kuulluksi tulemista sekä ohjattu meditaatio, joka auttaa sinua olemaan enemmän läsnä kehossasi.

Jaamme myös yhteistä äänimaailmaa ja laulamme kauniita sävelmiä ympäri maailmaa. Voit tulla levähtämään ja kuuntelemaan tai voit laulaa sydämesi kyllyydestä mukana. Tuo sydämessäsi oleva kysymys mukaasi ja anna kaakaon tuoda selkeyttä ja ohjausta elämääsi.
Tähän seremoniaan olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Ihana kokoontua yhteen ja sytyttää valo sydämiin ja mieliin!

Avoin kaikille.

Kaakaoseremonia pidetään tunnelmallisella, vanhalla kyläkoululla
Kurssikeskus Wanha Kuu
Hämeen Härkätie 532, Somero
10.11 pe klo 18-21
Kaakaoseremonian hinta 45e

Ilmoittautumiset
Jarna Kärkkäinen p. 041-544 6564 WhatsApp
Varausmaksun 15e voi maksaa suoraan Mobile Payn kautta Jarnalle.
Seremonian sisällöstä voi laittaa kysymyksiä suoraan Marikalle marika@naistenkeidas.fi / 050-5266563 WhatsApp
www.naistenkeidas.fi
Insta ja Fb @naistenkeidas

Ps. Mukaan tarvitset tyynyn/taljan ,mukavat vaatteet, joilla voi vähän liikkua, villasukat ja oman kaakaomukin. Omat soittimet ovat myös tervetulleita!

Ps2. Lauantaina 11.11 klo 10-16 pidetään samassa paikassa äänityöpaja naisille oman äänen ja laulamisen rohkaisuun. Voit lukea työpajasta lisää täältä
Yhteislipun hinta molempiin tapahtumiiin on 120e. Voit maksaa tästä paketista varausmaksun 50e ja sinulle on varattu paikka molempiin tapahtumiin.

Lisätietoja voit kysellä Jarna p.041-544 6564 WhatsApp tai Marika 050-5266563 WhatsApp

Tapaamisiin!


Kaakaoseremonia pidetään tunnelmallisella, vanhalla kyläkoululla
Kurssikeskus Wanha Kuu
Hämeen Härkätie 532, Somero
10.11 pe klo 18-21
Kaakaoseremonian hinta 45e

Sijainti

Mänttä-Vilppula, Pirkanmaa

Yhteys

(+358) 505266563
Jätä soittopyyntö tekstiviestillä.

Seuraa