Kaakaoseremonia Nuuksiossa!

La 2.3.2024

Avoin kaikille!

Kaakaoseremonian ohjaa Marika Salo. Marika on opiskellut alkuperäiskansojen seremoniaperinteitä, vapaata äänenkäyttöä ja laulamista. Hän tuo piiriin lämpöä, läsnäoloa ja laulamisen riemua.

Marikan löydät Instasta ja facebookista @naistenkeidas, Spotify Naiseuden helmoissa ja Youtubesta nimellä Marika Rosehip.

Lämpimästi tervetuloa taianomaiseen kaakaoseremoniaan juhlistamaan kevään alkua!
* Seremoniallinen kaakao on tunnettu vuosituhansien ajan alkuperäiskansojen keskuudessa sydäntä avaavana pyhänä juomana
Laadukas seremoniallinen kaakao on ravitsevaa ja aktivoi kehon hyvänolon hormoneita lievittäen stressiä ja lisäten onnellisuuden tunnetta
Tämä kaakao tulee Guatemalasta, jossa se on valmistettu kivimyllyssä valikoiduista kaakaopavuista. Tarjottu kaakaojuoma ei sisällä sokeria, voit lisätä sitä halutessasi.
OHJELMA:
Luvassa on jakamista, nähdyksi ja kuulluksi tulemista, liikettä, yhdessä laulamista sekä ohjattu matka sisäiseen maailmaan, josta voit ammentaa viisautta, selkeyttä ja luovuutta elämääsi.
Seremonia pidetään tunnelmallisessa tuvassa Espoon Nuuksiossa elävän tulen äärellä.
OHJAAJA:
Marika Salo on opiskellut alkuperäiskansojen seremoniaperinteitä, erityisesti brasilialaisen Yawanawa-heimon kanssa, vapaata äänenkäyttöä, tanssia ja laulamista. Marika on Co-Rento voimavarakouluttaja, IFS (Internal Family Systems)-ohjaaja ja tuo piiriin lämpöä, läsnäoloa ja laulamisen riemua.
Paikka: Nuuksio, Espoo
Aika: la 2.3 klo 14-18
Kesto: 4h
Hinta: 55e
*Raskaana oleville tai mielialalääkityksen kanssa kaakaota suositellaan vain pieninä annoksina
VARAA PAIKKASI:
 sähköpostilla marika@naistenkeidas.fi

 

Ilmoittautumisen yhteydessä saat ennakkomaksun 20e maksutiedot. Ennakkomaksu on sitova ja palautetaan ainoastaan tapahtuman peruuntuessa.

Ps. Mukaan tarvitset mukavat vaatteet joilla voit liikkua, villasukat, vesipullon ja oman kaakaomukin. Muistiinpanovälineet ja kynä voivat olla myös matkassa. Omat soittimet ovat tervetulleita!

Avoin kaikille. Tähän seremoniaan olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Ihana kokoontua yhteen ja sytyttää valo sydämiin ja mieliin!

Paikka: Nuuksio, Espoo
Aika: la 2.3 klo 14-18
Kesto: 4h
Hinta: 55e

Sijainti

Mänttä-Vilppula, Pirkanmaa

Yhteys

(+358) 505266563
Jätä soittopyyntö tekstiviestillä.

Seuraa