Ihana sunnuntain kaakaoseremonia!

Kuusankoskella

19.9.2021 klo 12 – 15

Tervetuloa laskeutumaan feminiinisen voiman pyörteisiin! Meissä kaikissa asuu molemmat puolet, sekä feminiini että maskuliini. Aistien, olemisen, kokemisen ja jakamisen kautta saat kehosi rentoutumaan ja hyrisemään.Tarkoituksena on aktivoida erityisesti oikeaa aivopuoliskoa, feminiinistä, kokevaa ja intuitiivista puolta meissä. 

Laadukas ja vahva seremoniallinen kaakao auttaa sydämen avautumisessa ja keskittymiskyvyssä. Seremoniassa tarjoillaan kuppi juuri valmistettua, tuoksuvaa luonnon ihmelääkettä kaakaota. Kaakaolla on kehoa lämmittävä vaikutus ja se auttaa laskeutumaan sydämen värähtelyihin. Jos olet raskaana tai sinulla on sydämen kanssa ongelmia, voit ottaa kaakaota pienemmän kupin. Luvassa on jakamista, nähdyksi ja kuulluksi tulemista, ohjattu meditaatio, joka auttaa olemaan enemmän läsnä kehossasi.

Jaamme myös yhteistä äänimaailmaa ja laulamme alkuperäiskansan lauluja Etelä-Amerikasta. Voit tulla vain levähtämään ja kuuntelemaan tai voit tuoda sydämessäsi painavan kysymyksen mukaasi ja antaa kaakaon tuoda selkeyttä ja ohjausta elämääsi.

Tähän sunnuntain seremoniaan olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet!

Kuusankoskella

19.9.2021 klo 12 – 15
Hinta –  49€
Ilmoittautumiset: mintunmindia@gmail.com

Sijainti

Mänttä-Vilppula, Pirkanmaa

Yhteys

(+358) 505266563
Jätä soittopyyntö tekstiviestillä.

Seuraa