Ääneni jota rakastan

NAISTEN KEIDAS

19 – 21.7. 2024

”Ääni ja yhteys”

Tämän kesän Naisten Keitaan kurssi on pyhitetty äänelle ja yhteydelle. Toivon, että voit löytää tien takaisin siihen tilaan, jossa oman äänen käyttäminen ja laulaminen ovat täynnä iloa, vapautta ja luovuutta. Niin, että voit kadota ääneen ja yhteiseen äänimaailmaan,luopua hetkeksi kaikesta itsetietoisuudesta ja rentoutua syvästi yhteyteen muiden kanssa.
Viikonlopun aikana tutustumme toisiimme, omaan ääneen ja yhteisen laulun parantavaan voimaan. Voit tulla, vaikka et olisi laulanut vuosiin tai äänenkäyttö jännittää. Olet myös tervetullut äänimaailman konkarina löytämään lisää ilmaisun vapautta ja luovuutta sisältäsi. Yhteisen äänimaailman luominen on myös valtavan rentouttavaa ja parasympaattista hermostoa aktivoivaa, joten voit tulla tietoisesti rentoutumaan äänen kautta ja kokemaan yhdessäolon taikaa.
Käymme läpi äänenhuollon perusteita ja lämmitämme itsemme ja äänen hyvin. Pääset tutustumaan ohjatulla matkalla sisäiseen maailmaasi alitajuisia uskomuksia, ajatuksia tai esteitä oman äänesi käytöstä. Matka voi olla hyvin parantava ja tuoda sinulle oivalluksia itsestä ja suhteesta ääneesi. Laulamme ja teemme harjoituksia kauniissa tiipiissä patjoilla ja tyynyillä istuen. Illalla sytytetään tulet ja pääset laulamaan alkuperäiskansojen kauniita melodioita nuotiopiirin ympärille yhdessä muiden kanssa.
Laulamme ja teemme ääntä myös metsässä ,ja iltasaunassa on ihana herätellä perinnelauluja henkiin. Ja välillä on ihanaa vain rentoutua ja kuunnella omasta yhteydestä käsin muiden laulua ja äänimaailmaa, linnunlaulua tai metsän hiljaisuutta.

Viikonloppu tarjoaa sinulle

– mahdollisuuden rentoutua yhteisen äänen äärellä
– opit huoltamaan ääntäsi ja saat hyviä harjoituksia, jotka auttavat ääntä avautumaan ja kestämään paremmin
– pääset katsomaan uskomuksia, rajoituksia ja lahjojasi ohjatulla matkalla
– voit kokea yhdessä laulamisen parantavan voiman nuotion ympärillä tiipiissä kesäyön hämärtyessä
– herkulliset kasvisruoat, aamupala, lounas, kahvi/tee, päivällinen ja iltapala
– hyvät löylyt iltaisin puusaunassa
– luonnon rauhan ja hiljaisuuden maaseudulla
– voit nukkua saunatuvassa, aitassa, tiipiissä tai omassa teltassa

Tämä viikonloppu on suunnattu naisille (itsensä naiseksi kokeville ja määritteleville) Osallistujia mahtuu max.8 henkilöä.

Viikonlopun hinta täysihoidolla on 380e (sis. alv), josta maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä sitova varausmaksu 100e.
Varausmaksu palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan tai jos kurssi peruuntuu järjestäjän puolesta.
Osamaksumahdollisuus.

Viikonlopun ohjaajana toimii Naisten Keitaan Marika Salo.
Marika on Co-Rento Voimavarakouluttaja ja IFS-informoitu ohjaaja. Hän on opiskellut vuosia eri hyvinvoinnin metodeja ja saanut vaikutteita laulamiseen ja äänenkäyttöön eri alkuperäiskansoilta, erityisesti Yawanawa-heimolta Amazonin sademetsästä. Marika on ollut nuorempana todella ujo ja estynyt oman äänen käyttäjä, ja oman polkunsa kahlanneena luotsaa sinut nyt myötätunnolla, lempeydellä ja rakkaudella oman äänesi äärelle. Jokainen ääni on uniikki, tärkeä ja tervetullut!

 

Viikonlopun aikataulu
Pe 19.7
Saapuminen Naisten Keitaalle 16.30-18
Päivällinen
Tutustuminen tiipiissä
Sauna 20 eteenpäin
Iltapala

La 20.7
Aamupala 9-10
Äänenkäytön teoriaa ja äänenhuoltoa
Lounas ja ruokatauko
Ohjattu matka sisäiseen maailmaan oman äänen huoneeseen
Purkaminen yhdessä
Päivällinen
Nuotiopiiri tiipiissä
Sauna
Iltapala

Su 21.7
Aamupala
Äänen herättely ja yhteinen äänimatka tiipiissä
Lounas
Metsän Laulajaiset
Loppupiiri ja viikonlopun päättäminen 15

Aloitamme perjantaina yhteisellä ruokailulla klo 18 ( voit saapua Naisten Keitaalle klo 16.30 alkaen) ja viikonloppu päättyy sunnuntaina klo 15.
Voit tulla junalla Vilppulan juna-asemalle (haku onnistuu) ja on mahdollista sopia kimppakyytejä yhdessä muiden osallistujien kanssa ennen viikonloppua.

NAISTEN KEITAALLA

Kurssi aloitetaan perjantaina klo 18 ja päätetään sunnuntaina klo 15.

Max osallistujamäärä 8 naista.

Viikonlopun hinta on 380 e (sis.alv)

Ilmoittautumiset ja varausmaksun maksaminen marika@naistenkeidas.fi

 

 

Sijainti

Mänttä-Vilppula, Pirkanmaa

Yhteys

(+358) 505266563
Jätä soittopyyntö tekstiviestillä.

Seuraa