Ääneni, jota rakastan!

Vapautuneen, autenttisen äänen löytöretki naisille

19-21.3.2021  (max 6 osallistujaa )

Kun rakastat ääntäsi, rakastat itseäsi.

Haluan sinun olevan onnellinen. Haluan, että voit rehellisesti rakastua omaan ääneesi. Ja samalla itseesi.

Tämä Naisten Keitaan kurssi ei ole ainoastaan laulamisesta ja terveestä äänenkäytöstä. Kurssi on oodi vapaudelle, elämälle, ilolle, rehellisyydelle ja rakkaudelle itseäsi kohtaan.

Kuinka usein olet kuullut tai arvostelet itse, että äänesi on ruma tai epävireessä? Että on parempi olla hiljaa? Että tunteillesi ja tarpeillesi ei ole juuri nyt tilaa tai aikaa? Pitää käyttäytyä, kiltit tytöt ovat hiljaa. Olet liikaa tai viet liikaa tilaa? Et uskalla ottaa tilaasi?

Alitajuisesti saatat yrittää pitää ääntäsi ”kurissa”, kunnollisena, kelvollisena, hyvin käyttäytyvänä. Säröt, nuotin vierestä meneminen tai äänen murtuminen ovat yhtä kuin epäonnistuminen.

Miten luonnollisesti puhut, hyräilet, ehkä laulatkin, kun et ole asiasta tietoinen. Heti, kun ääntä pitäisi käyttää tietoisesti ja joku kuuntelee sinua, epävarmuus, pelko ja häpeä nousevat. Ääni ei ehkä tulekaan täydellisenä? Ehkä ääneni pettää? Ehkä joku pitää sitä rumana? Ehkä en itse uskalla kuulla, miltä kuulostan?

Haluan auttaa sinua rentoutumaan.

Haluan, ettet välitä niin paljon muiden mielipiteistä.

Haluan, että voit nauttia omasta, uskomattoman ainutlaatuisesta äänestäsi. Sinun ääntäsi ei ole kenelläkään toisella!

Tällä kurssilla hengitetään, otetaan tilaa olemiselle. Liikutaan ja huokaillaan. Juodaan paljon vettä. Rentoudutaan. Aistitaan äänihuulia ja kielen liikettä. Etsitään ääntä, joka syntyy hetkessä, kumpuaa aitona syvyyksistä kohti taivaita.

Lauletaan oodia rumuudelle, rytmittömyydelle. Rikotaan raja-aitoja, miltä äänen ”pitäisi” kuulostaa. Itketään ja nauretaan yhdessä. Hoidetaan & venytetään kehoa, joka on äänen muodostumisen temppeli. Saunotaan, jaetaan, lauletaan metsässä.

Tämä kurssi ei tee sinusta täydellistä laulajaa, mutta saa sinut rakastumaan omaan ääneesi. Se on tärkeintä ja sillä on merkitystä. Lupaan sen.

” Olen ollut nuorena ujo äänenkäyttäjä. Tuskallinen avioero reilu 10 vuotta sitten pakotti ääntä ulos ja avautumaan huudon kautta. Siitä lähtikin äänen avautumisen riemupolku! En olisi koskaan uskonut, että joku päivä laulan sydämeni kyllyydestä ja vielä kitaraa soittaen.

Olen opiskellut synnytyslaulua, orgastista äänenkäyttöä, mantrojen laulamista sekä viimeiset viisi vuotta intohimolla alkuperäiskansa Yawanawojen lauluperinnettä. Olen myös käyttänyt ääntäni väärin ja oppinut kantapään kautta sen kunnioittamisen.

Rakastan nähdä, kun rohkeus ja ilo syttyvät ihmisen silmiin. Laulaminen ja oman, uniikin äänen käyttäminen ovat nautinnollista ja vieläpä terveellistä. Laulaminen auttaa rentoutumaan, mieli hiljenee ja parasympaattinen hermosto aktivoituu.

Hyväksymällä oman ääneni hyväksyn itseni. Ja hyväksymällä itseni hyväksyn elämän.

Tämä on kutsu sinulle tulla löytämään oma, uniikki ja kaunis äänesi!”

Marika

Naisten Keidas

Kurssipaikkana toimii Naisten Keidas, kotoinen tila metsän laidalla, Mänttä-Vilppulan metsissä.

Pieni ja intiimi ryhmä, osallistujia max 6.

Kurssin hinta 248e (sis. alv24%)

Sitova ennakkomaksu ilmoittautumisen yhteydessä

marika@naistenkeidas.fi

Äänihuulet ja äänesi ovat jo valmiina ja vain odottavat vapautusta ja esille tuloa!

Sijainti

Mänttä-Vilppula, Pirkanmaa

Yhteys

(+358) 505266563
Jätä soittopyyntö tekstiviestillä.

Seuraa