Ääneni, jota rakastan!

PÄIVÄKURSSI

7.5. 2022 klo 10-16 Espoossa

Ääneni, jota rakastan on työpaja, jossa hakeudutaan oman, uniikin ja ihmeellisen äänen äärelle. Kun rakastat ääntäsi, rakastat itseäsi. Ja kun rakastat itseäsi, rakastat elämää. Työpaja sopii niin ujoille äänen käyttäjille, jotka toivoisivat enemmän rohkeutta ja luovuutta ääneensä kuin myös enemmän ääntään käyttäneille, joille avautuu mahdollisuus mennä syvemmälle. Mitään taitoja osallistujilla ei tarvitse olla. Työpaja on voimaannuttava matka oman äänen juurelle.

Työpaja tarjoaa

– läsnäoloharjoituksia
– kehollisia harjoituksia ja venytyksiä
– kaulan ja kurkun lihasten huoltoa
– tilan kokeilla turvallisesti vapaata äänen tuottamista
– yhdessä kohdan etsimistä, mistä ääni lähtee ja soi kehossasi
– laulamme yhdessä
– nautimme yhteisestä äänimatkasta ja yhdessä olemisesta piirissä
– rohkeutta tulla kuulluksi juuri sellaisena kuin olet
Päivän kurssin aikana lupaan sinulle, että tulet löytämään enemmän rentoutta, itsevarmuutta ja rakkautta omaan, ihmeelliseen ja uniikkiin ääneesi ❤️
Ääni on niin lähellä, niin intiimi, ja usein äänenkäyttöön liittyy meidän sisäiset jännitykset, itsekontrolli ja epävarmuus tulla nähdyksi ja kuulluksi.
Ääneni jota rakastan – ei ole pelkästään laulamista tai laulamisesta. Se on kokonaisvaltaista rentoutumista, kehoon saapumista, äänihuulien huoltamista, rohkeuden löytämistä ja sydämen avautumista.
Teetpä äänelläsi sitten mitä ikinä tahansa, laulat, puhut, hyräilet, haluan, että voit tehdä sen sydän auki ja nautinnolla!
Päivään voit tulla, jos äänenkäyttö on haastavaa ja epävarmaa. Voit tulla, vaikka et olisi uskaltanut laulaa ikinä. Voit myös tulla, jos kaipaat lauluääneesi lisää voimaa tai luovuutta.
Kuuntelen tarkalla korvalla päivän alussa Sinun toiveesi ja tarpeesi kurssin sisällöstä ❤️
Työpaja on lauantaina 7.5 ja pidetään Espoon Kauklahdessa. Paikalle pääsee helposti julkisilla. Päivän kesto klo 10-16 ja hinta 79e (sis. alv). Mahdollistaa ostaa herkullinen kasviskeittolounas +kahvi/tee 10e tai voit ottaa omat eväät mukaan ❤️

Ilmoittautumiset osoitteeseen marika.keratar@gmail.com.
Ilmoittaumisen yhteydessä saat varausmaksun tiedot sekä tarkemmat osoitetiedot ❤️ Ilmoitathan myös jos osallistut lounaalle.
Päivään mahtuu rajoitettu määrä osallistujia, varaa paikka hyvissä ajoin.
Jos on jotain kurssin sisältöön liittyvää kysyttävää, laita toiselle Marikalle eli minulle marika@naistenkeidas.fi 
Lämpimästi tervetuloa!
Marika ja Marika

Ääneni jota rakastan – päiväkurssi la 7.5 klo 10-16  79e ilmoittautumiset marika.keratar@gmail.com

Sijainti

Mänttä-Vilppula, Pirkanmaa

Yhteys

(+358) 505266563
Jätä soittopyyntö tekstiviestillä.

Seuraa