Ääneni, jota rakastan!

KAIKILLE AVOIN TYÖPAJA

Lauantaina 24.9. klo 10-16 Jämsänkoskella

Ääneni jota rakastan- on työpaja, jossa hakeudutaan oman, uniikin ja ihmeellisen äänen äärelle. Kun rakastat ääntäsi, rakastat itseäsi. Ja kun rakastat itseäsi, rakastat elämää.

Työpaja sopii ujoille äänen käyttäjille, jotka kaipaavat rohkaisua, kannustusta ja luovuutta oman äänensä käyttämiseen. Päivä sopii hyvin myös paljon puhetyötä tekeville, sekä jo enemmän laulaville, jotka kaipaavat uutta näkökulmaa ja luovuuden herättelyä äänenkäyttöönsä.

Et tarvitse mitään taitoja kurssille tultaessa, riittää, että olet oma itsesi ja haluat löytää äänesi.

Päivän kurssin aikana lupaan sinulle, että tulet löytämään enemmän rentoutta, voimaa, itsevarmuutta ja rakkautta omaan ääneesi. Ääni on niin lähellä, niin intiimi, ja usein äänenkäyttöön liittyy meidän sisäiset jännitykset, itsekontrolli ja epävarmuus tulla nähdyksi ja kuulluksi.

Ääneni jota rakastan – ei ole pelkästään laulamista tai laulamisesta. Se on kokonaisvaltaista rentoutumista, kehoon saapumista, äänihuulien huoltamista, rohkeuden löytämistä ja sydämen avautumista. Teetpä äänelläsi sitten mitä ikinä tahansa, laulat, puhut, hyräilet, haluan, että voit tehdä sen sydän auki ja nautinnolla!

Päivään voit tulla, jos äänenkäyttösi on haastavaa ja epävarmaa. Voit tulla, vaikka et olisi uskaltanut laulaa ikinä ja ääntäsi olisi kommentoitu ilkeillä sanoilla. Voit myös tulla, jos kaipaat ääneesi lisää voimaa ja luovuutta. Kuuntelen tarkalla korvalla sinun toiveesi päivän alussa, ja kurssi muodostuu osallistujien tarpeista.

Työpaja tarjoaa

– läsnäoloharjoituksia
– kehollisia harjoituksia ja venytyksiä
– kaulan ja kurkun lihasten sekä äänihuulien huoltoa
– tilan kokeilla turvallisesti vapaan äänen tuottamista
– yhdessä kohdan etsimistä, missä ääni soi ja resonoi kehossasi
– teknisiä harjoituksia äänen avaamiseen
– ison äänen kokeilua ja harjoittelua yhdessä
– nautinnollista, yhteistä äänimatkaa piirissä
– parantavan äänen kokemista
– turvallisen tilan harjoitella yhdessä muiden kanssa
Päivän aikana pidetään tunnin lounastauko, voit ottaa mukaan joko omat eväät tai käydä syömässä kurssipaikan vieressä olevassa ravintola Vanhassa Myllyssä. www.vanhamylly.com
Mukaan päivään tarvitset vesipullon, muistiinpanovälineet ja oman alustan. ( Joogamatto tai talja ja tyyny pepun alle) . Omat soittimet ja kehärummut ovattervetulleita.

Hinta: 85e (sis.alv)

Ilmoittautumiset: marika@naistenkeidas.fi 19.9 mennessä.

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan sitova 35 euron varausmaksu. Varausmaksu palautetaan ainoastaan sairastumistapauksissa tai jos tapahtuma perutaan. Loppusumman voit maksaa ennen kurssia tai käteisellä paikan päällä.

Kurssipaikalla voit halutessasi myös yöpyä edulliseen hintaan, alkaen 25 euroa. Tiedustelut kurssipaikasta ja yöpymisestä elonpalo@gmail.com
Nettisivut: www.elonpalo.com

Paikkoja on rajatusti, ilmoittauduthan ajoissa. Tämä työpaja on avoin kaikille.
Olet lämpimästi tervetullut juuri sellaisena kuin olet!
Äänesi on lahja elämältä ja on mahtavaa, että pääset käyttämään sitä!

Kurssin vetäjä Marika Salo:

”Haluan sinun olevan onnellinen. Haluan, että voit rehellisesti rakastua omaan ääneesi. Ja samalla itseesi.

Olen ollut nuorena ujo äänenkäyttäjä. Avioero reilu 10 vuotta sitten pakotti ääntä ulos ja avautumaan huudon kautta. Siitä lähtikin äänen avautumisen riemupolku! En olisi koskaan uskonut, että joku päivä laulan sydämeni kyllyydestä ja vielä kitaraa soittaen.

Olen opiskellut synnytyslaulua, orgastista äänenkäyttöä, mantrojen laulamista sekä alkuperäiskansa Yawanawojen lauluperinnettä. Olen myös käyttänyt ääntäni väärin ja oppinut kantapään kautta sen kunnioittamisen.

Rakastan nähdä kun rohkeus ja ilo syttyvät ihmisen silmiin. Laulaminen ja oman, uniikin äänen käyttäminen ovat nautinnollista ja vieläpä terveellistä. Laulaminen auttaa rentoutumaan, mieli hiljenee ja parasympaattinen hermosto aktivoituu.

Hyväksymällä oman ääneni hyväksyn itseni. Ja hyväksymällä itseni hyväksyn elämän.
Tämä on kutsu sinulle tulla löytämään oma, uniikki ja kaunis äänesi!”

Marikan podcast-jakso äänestä

 

Ääneni jota rakastan – äänityöpaja

24.9. 2022 la klo 10-16
Elon Palossa Jämsänkosken vanhassa pappilassa, os. Koskenväylä 6
85e

Ilmoittautumiset 19.9. mennessä marika@naistenkeidas.fi

Lämpimästi tervetuloa!

Sijainti

Mänttä-Vilppula, Pirkanmaa

Yhteys

(+358) 505266563
Jätä soittopyyntö tekstiviestillä.

Seuraa