Ääneni, jota rakastan!

TYÖPAJA

1.10. 2022 klo 10-16 

Ääneni jota rakastan- on työpaja naisille, jossa hakeudutaan oman, uniikin ja ihmeellisen äänen äärelle. Kun rakastat ääntäsi, rakastat itseäsi. Ja kun rakastat itseäsi, rakastat elämää.
Työpaja sopii ujoille äänen käyttäjille, jotka kaipaavat rohkaisua,kannustusta ja luovuutta oman äänensä käyttämiseen. Päivä sopii hyvin myös paljon puhetyötä tekeville, sekä jo enemmän laulaville, jotka kaipaavat uutta näkökulmaa ja luovuuden herättelyä äänenkäyttöönsä.
Et tarvitse mitään taitoja kurssille tultaessa, riittää, että olet oma itsesi ja haluat löytää äänesi.

Päivän kurssin aikana lupaan sinulle, että tulet löytämään enemmän rentoutta, voimaa, itsevarmuutta ja rakkautta omaan ääneesi. Ääni on niin lähellä, niin intiimi, ja usein äänenkäyttöön liittyy meidän sisäiset jännitykset, itsekontrolli ja epävarmuus tulla nähdyksi ja kuulluksi.
Ääneni jota rakastan – ei ole pelkästään laulamista tai laulamisesta. Se on kokonaisvaltaista rentoutumista, kehoon saapumista, äänihuulien huoltamista, rohkeuden löytämistä ja sydämen avautumista. Teetpä äänelläsi sitten mitä ikinä tahansa, laulat, puhut, hyräilet, haluan, että voit tehdä sen sydän auki ja nautinnolla!
Päivään voit tulla, jos äänenkäyttösi on haastavaa ja epävarmaa. Voit tulla, vaikka et olisi uskaltanut laulaa ikinä ja ääntäsi olisi kommentoitu ilkeillä sanoilla. Voit myös tulla, jos kaipaat ääneesi lisää voimaa ja luovuutta. Kuuntelen tarkalla korvalla sinun toiveesi päivän alussa, ja kurssi muodostuu osallistujien tarpeista.

Työpaja tarjoaa

– läsnäoloharjoituksia
– kehollisia harjoituksia ja venytyksiä
– kaulan ja kurkun lihasten sekä äänihuulien huoltoa
– tilan kokeilla turvallisesti vapaan äänen tuottamista
– yhdessä kohdan etsimistä, missä ääni soi ja resonoi kehossasi
– teknisiä harjoituksia äänen avaamiseen
– ison äänen kokeilua ja harjoittelua yhdessä
– nautinnollista, yhteistä äänimatkaa piirissä
– parantavan äänen kokemista
– turvallisen tilan harjoitella yhdessä naisten kanssa
Päivän aikana pidetään tunnin lounastauko,
voit ottaa mukaan joko omat eväät tai käydä Lahden keskussa lounaalla.
Mukaan päivään tarvitset vesipullon, muistiinpanovälineet ja oma alusta. Tarvittaessa voit lainata studiolta mattoa. Meillä on myös istuintyynyjä ja vilttejä. Omat soittimet ja kehärummut ovat tervetulleita.
Olet lämpimästi tervetullut juuri sellaisena kuin olet!
Äänesi on lahja elämältä ja on mahtavaa,että pääset käyttämään sitä!

 

”Haluan sinun olevan onnellinen. Haluan, että voit rehellisesti rakastua omaan ääneesi. Ja samalla itseesi. Olen ollut nuorena ujo äänenkäyttäjä. Avioero reilu 10 vuotta sitten pakotti ääntä ulos ja avautumaan huudon kautta. Siitä lähtikin äänen avautumisen riemupolku! En olisi koskaan uskonut, että joku päivä laulan sydämeni kyllyydestä ja vielä kitaraa soittaen.
Olen opiskellut synnytyslaulua, orgastista äänenkäyttöä, mantrojen laulamista sekä alkuperäiskansa Yawanawojen lauluperinnettä. Olen myös käyttänyt ääntäni väärin ja oppinut kantapään kautta sen kunnioittamisen.
Rakastan nähdä kun rohkeus ja ilo syttyvät ihmisen silmiin. Laulaminen ja oman, uniikin äänen käyttäminen ovat nautinnollista ja vieläpä terveellistä. Laulaminen auttaa rentoutumaan, mieli hiljenee ja parasympaattinen hermosto aktivoituu.
Hyväksymällä oman ääneni hyväksyn itseni. Ja hyväksymällä itseni hyväksyn elämän.
Tämä on kutsu sinulle tulla löytämään oma, uniikki ja kaunis äänesi!”

 

Marikan podcast-jakso äänestä

 

Ääneni jota rakastan – päiväkurssi 1.10 klo 10-16  Hinta: 85e (sis.alv)
Ilmoittautumiset:studiorauha@gmail.com Saat ilmoittautumisen yhteydessä maksuohjeet.
Paikkoja on rajoitetusti, ilmoittaudu ajoissa.

Sijainti

Mänttä-Vilppula, Pirkanmaa

Yhteys

(+358) 505266563
Jätä soittopyyntö tekstiviestillä.

Seuraa